Pilates

De kracht van Pilates

 

In juni en augustus is er een 5-weekse Pilatescursus met Claudia in de studio.

 

Ben je benieuwd? Kom deelnemen! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

 

Wat is Pilates dan precies?

Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focusop lichaam en geest het uitgangspunt is. het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen. je gebruikt je eigen lichaamsgewicht.

Het voornaamste doel bij Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core/kern) op te bouwen. de focus ligt (in tegenstelling tot bij Yin yoga) op de spieren, het doel is om juist krachtiger te worden. Het is een hele goede combinatie met Yin yoga!

Praktische informatie

 

Start 3 juni of 5 augustus

 

Maandagavond 19.00 – 20.00 uur     

Maandagavond 20.15 – 21.15 uur 

5 lessen | 5 maandagen op rij

50 euro

Ontmoet Claudia, onze Pilatesdocent!

Hey!

Je gaat Pilatesles krijgen of je twijfelt nog (hierna niet meer 😉) maar van wie? Mijn naam is Claudia Donkers 34 jaar, twee kids en samenwonend in Deurne. Al zo’n vier jaar ervaring als Pilates docent en daar aan voorafgaand jaren Pilates gevolgd met als eerste reden om mijn rugklachten te verlichten. En ik kan je vertellen Pilates heeft mij enorm geholpen om van mijn klachten af te komen! Ik ben enorm enthousiast en iedereen is welkom. Ik help je naast een uitdaging ook om de juiste houding aan te nemen.