Over Loes

Tijd om mezelf voor te stellen.

Zo hebben jullie een beeld en iets meer tekst bij Met Loes. Want je raadt het al: ik ben Loes.

Het is mijn doel om mensen op weg te sturen in bewustZIJN. Uit je hoofd te komen en in je hart en je lijf te zakken. Om weer echte verbinding met jezelf te voelen, met alles wat er NU is. Want er hoeft niks gefixt te worden. Je hebt alles al in je wat je nodig hebt, alleen soms zijn we het even vergeten en heb je net dat zetje nodig om je richting en je kracht weer te vinden. 

Hoe kwam ik hier? Een heftige periode heeft mijn leven de afgelopen jaren flink op z’n kop gezet. Een dubbele hersenschudding oftewel het Post Commotioneel Syndroom zorgde ervoor dat niets meer vanzelfsprekend was in mijn leven. Ik was doodziek. 

Ik leerde dat veel lichamelijke klachten vaak een emotionele lading hebben. Verstopte emoties in ons lijf die we niet willen voelen, angsten, blokkades en oude pijn. En als we niet willen voelen en ervaren wat ons lijf zegt en maar door blijven gaan, dan komt er een moment dat je lijf nee zegt. En toen mijn lijf heel hard NEE zei en alles steeds donkerder werd, was er maar een uitweg, namelijk naar binnen keren. 

‘’The only way out is in’’

 

Ik ontdekte de kracht van de adem, de kracht van Yin, de kracht van het naar binnen keren en zo langzaamaan ook de kracht die in mezelf zit.

Wat hielp mij? Veel! Mezelf leren kennen en liefhebben, het leren loslaten van de controle, emoties gaan doorleven en ontspanning als prioriteit maken!

Ik volgde een opleiding tot yin yoga-docent, meerdere ademopleidingen en onderging zelf verschillende verdiepingstrajecten. Want wat maakt je een expert? Niet één opleiding en een theorie willen leren, maar alle facetten van onze lichaam-brein connectie willen snappen. Het is mijn kracht dat ik altijd nieuwsgierig ben en van alles precies wil weten hoe het zit. Omdat er niet één antwoord is voor iedereen, want ieder lijf is anders.

Mijn basis ligt bij de Bewust Verbonden Ademhaling. Ik ben geschoold 

En nu deel ik al mijn kennis en ervaring met jullie. Je kunt helende Yin yogalessen bij me volgen in mijn yogastudio. Daarnaast geef ik ook een-op-een ademsessies, ademcirkels en verschillende workshops aan particulieren en bedrijven.

Alles erop gericht om jou weer dichter bij jezelf te brengen. Uit je hoofd en in je lijf! Wil je meer weten? Stuur me gerust een bericht.

Mijn missie
Zo veel mogelijk mensen zichzelf weer ontspannen en vrij laten voelen!”

De Adem en Bewustzijn Academie

Mijn basis ligt bij de Bewust Verbonden Adem. De opleiding tot ademcoach heb ik gevolgd bij de Adem en Bewustzijn Academie. Het diploma vertegenwoordigt 5 modules met een totaal van 160 lesuren ademwerk training en ontelbare uren aan stage en oefenuren. 

De Tweejarige ademopleiding is van Wilna Eenkhoorn, de enige in NL geaccrediteerde opleiding bij de Global Professional Breathwork Alliance. 

Daarnaast ook geaccrediteerd door IBF (International Breathwork Foundation) en CRKBO. 

Kijk voor meer informatie en inspiratie op  de website van Adem en Bewustzijn Academie